9 лист. 2011 р.

Європейський Клуб допомагає в організації візиту лідерів Євроклубів Молдови до України


7-9 листопада лідери Євроклубів Республіки Молдови, в рамках проекту Представництва Європейського Союзу в Молдові відвідали Київ з ознайомчим візитом.

Представники Євроклубу "АТІС" Молодіжного Європейського Руху презентували їм досвід вітчизняних Євроклубів, що надихнув молодіжних лідерів Молдови на започаткування національної мережі Євроклубів.



Під час візиту представники Євроклубів Молдови відвідали Євроклуби Київського ліцею бізнесу та Київської гімназії Апогей, зустрілися з представниками Делегації Європейського Союзу в Україні та Міжнародного Фонду "Відродження". Олександра Скиба, голова Молодіжного Європейського Руху, провела для гостей тренінг з Проектного менеджменту, який допоможе нашим гостям в розробці та реалізації майтбутніх проектів на Батьківщині.


Євроклуб АТІС дякує Сергію Штукаріну, члену Координаційної ради Української мережі Євроклубів за цю чудову нагоду знайомства та спілкування з нашими молдавськими колегами!

За новинами наших сусідів ви можете слідкувати у фейсбук-групі, присвячені Євроклубам Молдови http://www.facebook.com/groups/223557267662492/

Немає коментарів:

Дописати коментар