7 лист. 2011 р.

Тижні польської культури від Євроклубу АТІС!


Якщо ти молода й активна людина, цікавишся культурою та історією Європейських країн та відкрита для нових знань та цікавих знайомств, ми запрошуємо тебе взяти участь у «Тижнях польської культури», які відбудуться протягом 11– 25 листопада 2011 року у Києві.

Проект проводиться Євроклубом АТІС в рамках Київської міської організації Молодіжний Європейський Рух спільно зі Спілкою поляків м. Києва та за підтримки Польського осередку туристичної інформації та Польського інституту в Києві.

У рамках проекту відбудеться:

  • 11 листопада – відкриття проекту привітанням Польщі з Днем Незалежності.
  • 15-17 листопада – онлайн-конкурс «А що ти знаєш про Польщу?»
  • 18 листопада – Семінар «Проблеми вищої освіти Польщі та України» за участю студентів-поляків, які навчаються в Києві та українських студентів.
  • 20 листопада – Семінар «Можливості навчання у Польщі» та презентація «Зимової мовної школи у Польщі».
  • 25 листопада – Вечір читань польської поезії, конкурс на краще читання віршів польською та українською мовами (переклад).

Перелік заходів буде поповнюватися!

Проект «Тижні польської культури» є безкоштовним.

Для того, щоб взяти участь у проекті необхідно надіслати на e-mail euroruh@ukr.net ПІП, ВНЗ, номер телефону та чому Вас зацікавив наш проект до 14.11.2011. Поспішай – кількість учасників обмежена!

Запрошуємо громадські організації та зацікавлених осіб до співпраці – ми відкриті для проведення спільних заходів в рамках проекту.

З питаннями та пропозиціями звертайтесь до керівника проекту – Мар’яни Мотрунич за тел. 063 329 0434 або електронною поштою mariana.motrunych@gmail.com

Проект «Тижні Європейської культури» є довгостроковим проектом Євроклубу АТІС та ставить на меті заохочення молоді до пізнання історії та культури країн Європи. На черзі – Тижні присвячені Франції, Великій Британії, Німеччині та іншим європейським країнам.

Для співпраці звертайтеся до проектного менеджера Євроклубу Ольги Гвоздьової за телефоном 095 422 1961 або електронною поштою olga.gvozdyova@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар